De Nacht van Nieuwland zeer succesvol verlopen!

Op zaterdag 12 april 2014 hield ONDA haar jaarlijkse uitvoering. Het thema van dit jaar was De Nacht van Nieuwland. Voor een meer dan uitverkochte zaal vol enthousiast publiek verzorgde ONDA een avondvullend programma.

Na een statige opening met Also Sprach Zarathustra werden onder andere Orpheus in the Underworld en Ragtime for Horns gespeeld. Stefan Knuijt soleerde in Czardas

Jan Herman Vervloet vierde zijn 12 en een half jarig jubileum bij ONDA en Leonie Meliefste was dit jaar 25 jaar lid van ONDA. Beiden kregen een speldje en oorkonde uitgereikt door Carlo de Vries, voorzitter van de Zeeuwse Muziekbond.

Na de pauze speelde Jong ONDA een afwisselend programma. Max de Pagter, Donna Brasser, Femke Meulpolder en Daniël Kruikemeijer speelden voor de eerste keer mee tijdens De Nacht van Nieuwland.

De film bij het muziekstuk Zourfaroka, die de leden van Jong ONDA hadden opgenomen, ging tijdens De Nacht van Nieuwland in premiere.

ONDA sloot de avond af met onder andere Music, Strike Up the Band met zang van Hetty Vermeer en Marieke Knuijt, Sing Sing Sing en Ik leef niet meer voor jou, waarbij het publiek uit zijn dak ging met de uitdeelde fluorstaafjes.

We kijken terug op een onvergetelijke avond.

IMG_0451IMG_0478IMG_0503IMG_0590IMG_0713IMG_0773

 

 

Reacties